A weboldalunk címe: https://organikusenergia.hu

Céges adatok:

Bock Éva ev.
5700, Gyula, K.Schriffert J. u. 1.
66182823-1-24

Nyilvántartási szám:
03 1531

E-mail:
info@organikusenergia.hu

Telefonszám:
+36304183726 (Bock Balázs)

Az általános szerződési feltételek nyelve: magyar

A megrendelés leadásával az ügyfeleink elfogadják a cég által közzétett általános szerződési feltételeket.

Honlapunkon vegyes termékkörű, élelmiszer központú termékek találhatóak meg.

A megrendelés regisztráció nélkül is lehetséges, viszont a szállítási és elérhetőségi adatok megadása kötelező a házhoz szállítás végett.

A honlapon megjelenített képek illusztrációként használt termékfotók. Több esetben a termékek felbontott állapotát tükrözik.

A megrendeléshez szükséges a termékek kiválasztása, majd azok mennyiségi megadása. A személyes adatok megadása kötelező a házhoz szállítás végett.

A termékek házhoz szállítását követően a megrendelés készpénzben, vagy átutalásos formán rendezendő. A helyszínen bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Tekintette arra, hogy termékeinket megrendelésre készítjük, és rövid szavatossági idővel rendelkeznek, így a megrendeléstől való elállás joga a kiszállítást megelőző napot megelőző nap. Amennyiben a termékkel kapcsolatos minőségi kifogás merül fel, természetesen esetenként eltérően járhatunk el. Ez esetben kérjük elérhetőségeink bármelyikén jelezze számunkra panaszát, és mihamarabb kivizsgáljuk az ügyet.

Szerződéskötésre a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet az irányadó amely a következő oldalon megtalálható:

http://www.fogyvedok.hu/17-1999.html

Fontos, hogy amennyiben a fentebb említett módon eláll a vásárló a megrendelt termékek megrendelésétől, további teendője nincs. Amennyiben az elállást később kívánja teljesíteni, úgy nem áll módunkban törölni megrendelését.

Felbontott termékeket nem áll módunkba visszavásárolni, továbbá kizárólag minőségi panasz esetén tudjuk vizsgálni a történteket.

Kínálatunkban található folyamatos árkedvezmények megtalaálhatók.