Megrendelés

Miután megszületett a döntés a rendelést illetően, pár kattintással leadható a megrendelés. A legegyszerűbb megoldás (mindkét fél számára) a megrendelőlap kitöltése, ahol minden szükséges adatot meg lehet adni, és a teljes rendelést néhány kattintással leadható.

A megrendelés leadását követően (legkésőbb 24 órán belül) a megadott telefonszámra visszaigazoljuk a kapott rendelést és rendelési adatokat, ha esetleg hiba lenne benne, akkor ezen a ponton még lehet korrigálni 🙂

Szoktuk kérni, hogy a kívánt kiszállítási időpont előtt legalább 48 órával legyen leadva a megrendelés. Így nem lehet gond…

Kiszállítás

A kiszállításunk hétfőtől péntekig minden nap elérhető. A szombatra és vasárnapra leadott rendeléseket pénteken szállítjuk ki. Minden hajnalban/reggel szállítjuk a termékeket, így mire a megrendelő felkel, az esetek többségében a termékek már az ajtóban várják…

Gyulán 4:00 és 6:45 között, Békéscsabán pedig 7:00 és 8:30 között szállítjuk ki a megrendeléseket. A pontos szállítási időpont a cím alapján meg tudjuk mondani. 🙂

Allergének

A termékeken minden esetben fel van tüntetve az összetevők között az allergén összetevő a hatályos jogszabályok alapján. Ugyanakkor mindig szoktuk kérni a megrendelőket, hogy vegyék figyelembe azt is, hogy üzemünkben allergén összetevők jelen vannak, és minden odafigyelés ellenére is jelen lehetnek 1-1 termékben.

Üzemünkben Glutént tartalmazó gabonafélék, Zeller, Diófélék, Mustár, Földimogyoró és Szezámmag kerül feldolgozásra. Ez azt jelenti hogy a termékek nyomokban tartalmazhatják ezeket az allergéneket. Ugyan minimális, sokszor határérték alatti mennyiségben, ugyanakkor jelen lehetnek.

Kimagasló figyelmet fordítunk a keresztszennyeződések megelőzésére, így külön eszközöket/tárolóedényeket is használunk az allergén alapanyagokhoz.

A kötelezően jelölendő alapanyagokon kívül vannak keresztreakciót kiváltó alapanyagok is, melyeket a termékcímkéken szintén jelölni szoktunk, így felhívva a figyelmet rá.

Cikkek

A J Á N D É K U T A L V Á N Y

Ajándékutalvány vásárlására is van lehetőség, természetesen meghatározható értékkel! A minimális utalványérték 5000Ft, melyet 1000Ft-os lépcsőben lehet növelni.

Amennyiben fontos számodra a szeretteid egészsége, és szeretnél különleges „dolgot” ajándékozni, kiváló választás. Névnapra, születésnapra vagy akár karácsonyra is!

Nem kell ötletelni hogy mit is vegyél, továbbá így garantáltan hasznos ajándékot adhatsz!

További információkért keressetek minket bátran!

Szeretnénk, hogy honlapunkon minden szükséges információt megtaláljanak az érdeklődők, így minden látogatót kérünk arra, hogy ha esetleg hiányérzete lenne, jelezze felénk néhány gondolatban, hogy milyen információkat hiányolnak az oldalról!

Folyamatosan azon vagyunk, hogy a lehető legtöbb hasznos információt át tudjunk adni, tehát ez mindkét fél részére segítség! 🙂 Köszönjük!

    Név

    E-mail

    Tárgy

    Üzenet